Macedonian version

Чадори за изнајмување

picture

  • Лапласт – М Ви нуди широк асортиман на производи за изнајмување за секакви видови на собири, промоции, и евенти.
  • Чадори со голема покривна моќ, промо штандови, бини, модуларни конструкции на сајли, разни видови на дисплеи.