Macedonian version

Џамбо чадори

picture

  • Џамбо чадори со голема покривна моќ, изработени од комбинација на алуминиумски и челични профили и цевки со одличен механизам за негово отворање и склопување прекриен со 100% акрилно или 100% полиестер платно со загарантиран водоотпорност.
  • Прдеиспозиција на овие чадори е во односот на нивната големина односно просторот кој може да го заштитат и покријат, а тој се движи од 80 до 100мг или 20 до 30 маси.
  • Примена наоѓа во кафулиња, ресторани, големи летни бавчи, покрај базени и др.