Macedonian version

Надворешна мебел опрема

picture

  • “Lounge” сет производи изработени на монтажно-демонтажен принцип за опремување на плажи, хотели, летни тераси, ресторани, кафулиња и сл.
  • Разни модели на балдахини, лежалки, бар стполици, сепариња итн.