Macedonian version

Стативи за тенди

picture

  • Изработени од алуминиумски и пластични елементи , покриени со 100 % акрилно или PVC aрмирано платно од реномирани производители.
  • Со практичен механизам за ракување, со дополнителен електромотор за движење и сензор за надворешни влијанија.
  • Овие тенди се монтираат на метална конструкција(столбови)со постоље на тркалца со четири бетонски плочи кои може декоративно да се обработат.