Macedonian version

Тенди на краци

picture

 
  • Тенди на краци изработени од алуминиум, челик и пластика прекриени со 100 % акрилно или PVC платно.
  • Едноставен  механизам за употреба, со дополнителен електромотор за движење и сензор за надворешни влијанија.
  • Тендите нудат за заштита на Вашите тераси, прозори, мали летни бавчи, излози од продавници. Одличен производ за рекламирање на брендови.
  • Димензии: широчина: 2 - 6М ; испуст: до 3.5М