Macedonian version

Тенди перголи

picture

  • Перголите се стилизирани подвижни покривни системи-тенди погодни за употреба во било кои временски услови, за голем број на станбени и комерцијални апликации.
  • Дали е тоа пергола за Вашиот двор, тераса или специјално дизајниран систем за задоволување на потребите на Вашиот ресторан, бар или било каков комерцијален проект, постои соодветен модел на пергола за да ги задоволи Вашите потреби.