Macedonian version

Чадори 3x3, 4x4, 5x5

picture

  • Прекриени со 100% акрилно или 100% полиестер платна со загарантирана водоотпорност.
  • Ефикасни и лесни за склопување.
  • Одличен избор да се заштитите од сонце додека ги уживате своите мигови на одмор.