Корпи за одпадоци

Корпа за одпадоци Дотс

Димензии 47/47/80cm Материјали челичен лим d=3mm
Погледни го прозиводот >

Корпа за одпадоци Калм

Димензии 47/47/80cm Материјали челичен лим d=3mm
Погледни го прозиводот >

Корпа за одпадоци Комбо

Димензии Ф36/77cm Материјали челичен лим d=3mm поцинкуван лим d=5mm челичен кружен профил Ф15 IPE дрво...
Погледни го прозиводот >

Корпа за одпадоци Небула

Димензии 45/45/81cm Материјали челичен лим d=3mm дрвен сегмент – егзотично дрво (бука/јасен)
Погледни го прозиводот >

Корпа за одпадоци Одор

Димензии 47/47/74cm Материјали челичен лим d=4mm поцинкуван лим дрвени елементи – егзотично дрво
Погледни го прозиводот >

Корпа за одпадоци Орто

Димензии 50/50/82cm Материјали челичен кутиест профил 40/40/1,5 челичен лим d=3mm  дрвени даски – импрегниран бор
Погледни го прозиводот >

Корпа за одпадоци Пин

Димензиицилиндар - Ф48/80cm квадар – 48/48/80cm Материјали челичен лим d=3mm  челични кружни профили Ф20mm
Погледни го прозиводот >