English version
сјалдер-граница

Кои сме ние

Кој сме ние

Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце. Сопствениците Ангеле и Мики Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата...

Што изработуваме

Што изработуваме

Лапласт-М е фирма со 25 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце. Сопственикот Ангеле Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата на своите клиенти.

Тековни проекти

Тековни проекти
  • Локација: Приштина, Косово
  • Клиент: Морена бар
  • Инвеститор: Приватен
  • Тип: Уредување на летна тераса со конструкција, пергола, и жардињери
  • Површина: 110м2
  • Статус: Комплетиран
  • Година: Мај, 2015