Штитници за дрво

Ограда

Димензии 60/180 (модел 1) 40/182 (модел 2) 60/180 (модел 3) Материјали поцинкуван челичен лим  д=5мм...
Погледни го производот >

Подни штитници

Димензии 735 x 735 mm, внатрешен отвор 320 mm 990 x 990 mm, внатрешен отвор...
Погледни го производот >