Покривни Елементи

Нов

Продукт

Чадори со страничен дрвен столб

Чадор со страничен дрвен столб достапен во неколку димензии и форми изработен од алуминиумска конструкција...
Погледни го производот >

Перголи со прави конструкции

Перголите се стилизирани подвижни покривни системи-тенди погодни за употреба во било кои временски услови, за...
Погледни го производот >

Перголи со лачни конструкции

Перголите се стилизирани подвижни покривни системи-тенди погодни за употреба во било кои временски услови, за...
Погледни го производот >

Биоклиматски перголи

Репрезентативно, тестирано решение за покривање на простори во правилна форма и големина. Покрив што се...
Погледни го производот >

Тенда на краци

Тенди на краци изработени од алуминиум, челик и пластика прекриени со 100 % акрилно или...
Погледни го производот >

Тенди корпи

 Стандардна тенда (корпа) изработена од алуминиумски и пластични елементи покриена со 100% акрилно или РVС...
Погледни го производот >

Чадори со страничен подвижен столб

Чадорите со страничен столб се достапни во неколку димензии и форми: чадор со фиксен страничен...
Погледни го производот >