Затегнати конструкции

Класични модели

Затегнати конструкции, спој на челични сајли и профили за добивање на необични и атрактивни форми....
Погледни го производот >

Висор

Практичен и идеален за јавни и комерцијални површини, за локации каде просторот е ограничен.
Погледни го производот >

Сунами

Најпопуларна конструкција, инсталирана во културни, образовни, комерцијални  и станбени објекти. Достапна во две големини, често...
Погледни го производот >

Санивингс

Практична структура, бара само две основи а обезбедува корисна сенка.
Погледни го производот >

Сандала

Осумаголна крошна прилагодена за апликација каде што е потребна голема сенка.
Погледни го производот >