Чадори

Нов

Продукт

Чадори со страничен дрвен столб

Чадор со страничен дрвен столб достапен во неколку димензии и форми изработен од алуминиумска конструкција...
Погледни го производот >

Чадори со страничен подвижен столб

Чадорите со страничен столб се достапни во неколку димензии и форми: чадор со фиксен страничен...
Погледни го производот >

Чадори со централен столб

Прекриени со 100% акрилно или 100% полиестер платна со загарантирана водоотпорност. Ефикасни и лесни за...
Погледни го производот >

Чадори Пагода

Чадори со кинески дизајн, изработени од алуминиумска конструкција, прекриена со 100% акрилно или 100% полиестер...
Погледни го производот >

Конструкции со 2 или 4 чадори

Погледни го производот >

Чадори Џамбо

Џамбо чадори со голема покривна моќ, изработени од комбинација на алуминиумски и челични профили и...
Погледни го производот >