Жардиниери

Жардиниери Оксија

Димензии 143x55x55cm  (модел 1) 98x95x95cm (модел 2) 58x55x55cm (модел 3) Материјали челичен лим со дебелина...
Погледни го производот >

Жардиниери Зен

Димензии 75/75/123cm Материјали челичен лим d=5mm * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го производот >

Жардиниери Оригами

Димензии  140/140/45cm Материјали челичен лим d=5mm * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го производот >