Корпи за отпадоци

Корпа за отпадоци Трек

Димензии 39/39/90cm Материјали челичен лим d=4mm * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го производот >

Корпа за отпадоци Лот

Димензии 52/50/98cm Материјали челичен лим d=4mm * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го производот >

Корпа за отпадоци Дотс

Димензии 47/47/80cm Материјали челичен лим d=3mm * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го производот >

Корпа за отпадоци Небула

Димензии 45/45/81cm Материјали челичен лим d=3mm дрвен сегмент – егзотично дрво (бука/јасен) * Производите се...
Погледни го производот >

Корпа за отпадоци Пин

Димензиицилиндар - Ф48/80cm квадар – 48/48/80cm Материјали челичен лим d=3mm  челични кружни профили Ф20mm *...
Погледни го производот >

Корпа за отпадоци Орто

Димензии 50/50/82cm Материјали челичен кутиест профил 40/40/1,5 челичен лим d=3mm  дрвени даски – импрегниран бор...
Погледни го производот >

Корпа за отпадоци Тулип

Димензии Ф62/84cm Материјали челичен лим d=5mm поцинкуван лим d=8mm * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го производот >