Клупи

Клупа Солар

Димензии 240/68/262cm Материјали челичен лим d=5mm егзотично дрво и електроника Конфигурација: сензори за околината, wi-fi...
Погледни го производот >

Клупа Пот

Димензии 249/50/63cm Материјали челичен лим d=3m челични кружни профили Ф10 челични цевки Ф30 * Производите...
Погледни го производот >

Клупа Бран

Димензии  250/82/78cm Материјали челичен лим d=8mm дрвени даски – импрегниран бор * Производите се заштитени...
Погледни го производот >

Клупа Корнер

Димензии 152/55/45cm ( клупа без наслон) 152/75/65 cm ( клупа со наслон) Материјали лиен алуминиум...
Погледни го производот >

Клупа Плант

Димензии 180/50/65cm Материјали челични кутиести профили 30/30/2mm челичен лим d=3mm егзотично дрво * Производите се...
Погледни го производот >

Клупа Гама

Димензии 150/75/89cm Материјали флах 60х5mm   дрвени гредичеличен лим Д=5mm челични кружни профили Ф10 * Производите...
Погледни го производот >

Клупа Писма

Димензии 46/187/47cm (клупа) 187/82/83cm (маса) Материјали челилен лим Д= 8mm,  дрвени греди * Производите се...
Погледни го производот >