Детски игралишта

Kоцки

опис: 3 сегменти со лизгалка I 5 сегменти со 2 лизгалки димензии: 400/400/300cm I 700/600/300cm...
Погледни го производот >

Моторика

опис: 2 кули со лизгалка и елементи за качување димензии: 540/450/320cm корисна површина: 55m2 возрасна...
Погледни го производот >

11 Октомври

опис: 2 кули со 2 лизгалки и елементи за качување димензии: 450/250/280cm корисна површина: 45m2...
Погледни го производот >

Адора

опис: 2 кули со лизгалка и елементи за качување димензии: 540/450/320cm корисна површина: 55m2 возрасна...
Погледни го производот >

Фитнес

опис: мултифункционална композиција за вежбање димензии: 420/322/250cm корисна површина: 38m2 возрасна група:  12+ години број...
Погледни го производот >

Реквизити за фитнес

Фитнес реквизит – модел 1 опис: реквизити за вежбање димензии: 160/170/140cm корисна површина: 12m2 возрасна...
Погледни го производот >

Традиционални

опис: 2 кули со 2 лизгалки и елементи за качување димензии: 400/400/310cm корисна површина: 49m2...
Погледни го производот >