Урбана Опрема

Нов

Продукт

Информативно пано

Димензии  50/150/10cm 85/150/10cm Материјали челичен лим * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го прозиводот >

Корпа за одпадоци Трек

Димензии 39/39/90cm Материјали челичен лим d=4mm * Производите се заштитени од Лапласт-М
Погледни го прозиводот >

Клупа Солар

Димензии 240/68/262cm Материјали челичен лим d=5mm егзотично дрво и електроника Конфигурација: сензори за околината, wi-fi...
Погледни го прозиводот >

Клупа Пот

Димензии 249/50/63cm Материјали челичен лим d=3m челични кружни профили Ф10 челични цевки Ф30 * Производите...
Погледни го прозиводот >

Клупа Бран

Димензии  250/82/78cm Материјали челичен лим d=8mm дрвени даски – импрегниран бор * Производите се заштитени...
Погледни го прозиводот >

Клупа Корнер

Димензии 152/55/45cm ( клупа без наслон) 152/75/65 cm ( клупа со наслон) Материјали лиен алуминиум...
Погледни го прозиводот >

Клупа Плант

Димензии 180/50/65cm Материјали челични кутиести профили 30/30/2mm челичен лим d=3mm егзотично дрво * Производите се...
Погледни го прозиводот >